Apa de parfum BIO Bambou Lotus

Apa de parfum BIO Bambou Lotus

Apa de parfum BIO Bambou Lotus

Puterea florilor de lotus combinata cu prospetimea bambusului confera un parfum revigorant cu note de stralucire. In aromaterapie, acest parfum placut, care binedispune, este ideal pentru cei care au nevoie de calc si relaxare. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.

Greutate neta: 50 ml

Recomandari: Uluitor de frumoasa floare de lotus este incarcata de simboluri, reprezentand puritaea inimii si a spiritului, logevitate, sanatate si noroc. Acest parfum pur, usor, raspundeste un miros atat de rar pe cat este natura care l-a inspirat, calmand si relaxand sufletul prin parfumul din flori de bergamota, mandarine si portocale.

Recomandat a se folosi impreuna cu: Gel de dus cu extract de roinita Krauter.

Beneficii: Puritatea florilor de lotus combinata cu prospetimea bambusului confera un parfum revigorant cu note de stralucire. In aromaterapie, acest parfum placut care ridica dispozitia este ideal pentru cei care au nevoie de calm si relaxare.

Mod de utilizare: Pentru persistenta mirosului, aplicati pe incheieturi si in zona decolteului, chiar dupa baie.

Ingrediente: Alcool (82,93%), Parfum (9,86%), Apa de Albastrele(7,21%), D-limonen , Linalool , Citral, Geraniol, Citromellol , Farnesol.

Tara de provenienta: Franta

Cod produs: 6703

Pentru mai multe detalii AICI

Apa de parfum BIO Bambou Lotus

Leave a Reply