Apa de parfum BIO Orchidee Blanche

Apa de parfum BIO Orchidee Blanche

Apa de parfum BIO Orchidee Blanche

Un parfum floral delicat cu arome fructate de portocale, piersici şi zmeură şi cu niţele pudrate ale Iris Florantina. În aromaterapie, acest parfum plăcut care binedispune, îndepărtează stresul şi are proprietăţi de diminuare a nervozităţii. Nu conţine parabeni, fixativi chimici, ftalaţi sau coloranţi.

Greutate netă: 50 ml

Recomandări: Fascinantă şi misterioasă orhidee este însăşi imaginea feminităţii şi a frumustii. Puterea senzualităţii ei este elibetara prin dulceaţa acestui parfum floral, cu notele de vârf de cardamom, şi frunze de pere, cu nota de mijloc formată de iris şi baza din patchouli, vanilie şi zmeură.

Pentru o eliminare completă a stresului, este recomandată folosirea acestui produs împreună cu: Capsulele antistres Fitne.

Beneficii: Un parfum floral delicat cu arome fructate de portocale, piersici şi zmeură şi cu notele uşor pudrate. În aromaterapie, acest parfum plăcut care ridică dispoziţia, îndepărtează stresul şi are proprietăţi de diminuare a nervozităţii.

Mod de utilizare: Pentru persistenţă mirosului, aplicaţi pe încheieturi şi în zona decolteului, chiar după baie.

Ingrediente: Alcool (82,9%), Parfum (9,86%), Apa de albastrele (7,24%), D-limonen, Linalool, Citronellol, Eugenol, Citral, Geraniol.

Ţară de provenienţă: Franta

Cod produs: 6734

Pentru mai multe detalii AICI

Apa de parfum BIO Orchidee Blanche

Leave a Reply