Bratari detectoare de radiatii ultra violete

Stii cat de importanta e protectia impotriva radiatiilor solare prea puternice?

Noutati

Intensitatea radiatiilor Ultra Violete nu se resimte pe loc, dar expunerea la soare in momentele cand acestea sunt puternice poate avea efecte foarte nocive asupra sanatatii. Pe termen lung acestea pot conduce la modificări cronice ale pielii sau chiar la afectiuni mult mai grave.

Life Care te ajuta acum sa afli intr-o clipita daca e cazul sa te feresti de soare sau sa folosesti creme cu factor de protectie!

Noile bratari detectoare de radiatii ultra violete masoara intensitatea si prezenta razelor UV emise de soare si indica daca este necesara sau nu folosirea cremelor de corp cu protectie UV.

Este foarte usor de folosit, are curea ajustabila fiind potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti, este rezistenta la apa! Disponibila in doua culori!

Acum! La un pret incredibil: 5.98 ron/buc

Bratara Albastra – Cod: 9177

Bratara Roz – Cod: 9176

Bratara se ajusteaza si fixeaza pe mana cu ajutorul capselor, iar cadranul din mijloc isi va schimba culoarea in functie de intensitatea razelor UV, de la violet foarte deschis pana la violet inchis.

Urmareste culoarea cadranului din mijloc si actioneaza in functie de apropierea ei fata de una sau alta dintre “fetele” ce apar pe margine!

1. Violet foarte deschis: intensitatea razelor UV este mica, cu un index intre 1-2; protectia solara nu este necesara.
2. Violet deschis: intensitatea razelor UV este medie, cu un index intre 3-5; se recomanda protectiea solara.
3. Violet: intensitatea razelor UV este puternica, cu un index intre 6-7; protectiea solara este obligatorie.
4. Violet inchis: intensitatea razelor UV este foarte ridicata, cu un index intre 8-11; evitati expunera la soare.

! Aplica un strat subtire din crema utilizata pentru protectia solara pe cadranul din mijloc si vei stii exact cat timp esti protejat si cand este necesara urmatoarea aplicare a cremei!Recomandam gama BIO Sante SUN !

Protejeaza-ti acum familia cu noile bratari Life Care detectoare de raze solare Ulta Violete, la un pret incredibil: 5,99 lei pret de catalog!
*Editie limitata!

Pentru a le comanda click AICI.


 

Leave a Reply