Capsule antistres Fitne

Capsule antistres Fitne

Capsule antistres Fitne

Combinaţia între elemente vitale pentru echilibru natural în caz de nervozitate şi nelinişte. Calciu şi magneziu întăresc forţa naturală de reacţie a omului în situaţii de stres. Vitaminele B întăresc schimbul de substanţe la nivelul sistemului nervos.

Greutate netă: 43.4 g – 60 capsule

Beneficii: Calciul şi magneziul întăresc forţa naturală de reacţie a omului în situaţii de stres. Vitaminele B întăresc schimbul de substanţe la nivelul sistemului nervos. Extractul de spanac din compoziţie ajută la înlăturarea depresiilor nervoase, la scăderea tensiunii arteriale, reducerea frecvenţei şi intensităţii migrenelor, previne depresia nervoasă şi oboseală, în timp ce extractul de hamei biologic luptă împotrivă insomniilor. Quinoa alungă oboseală şi susţine sistemul imunitar. Elemente nutritive antioxidante protejează organismul.

Mod de utilizare: Se utilizează 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de meşe.

Asteptări: Administrarea capsulelor conform indicaţiilor ajută la relaxarea tensiunii acumulate în umeri şi la nivelul gâtului, la creşterea calităţii somnului şi la combaterea stărilor de epuizare şi cefalee.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandat în caz de nelinişte difuză, nervozitate, iritabilitate sau slăbiciune; în cazul unei suprasolicitari psihice sau fizice constante.

Ingrediente: Carbonat de calciu şi magneziu de origine minerală, vitamina PanMol- (germeni Chinoa bogaţi în vitamine, celuloză de hidropropilmetil, concentrat de spanac, concentrat de hamei (4,6 %), extract de ceai verde (3,2 %), elemente de separare a sărurilor din magneziu de acizii graşi din alimentaţie. (Din medii controlate biologic).

Ţară de provenienţă: Germania

Cod produs: 509

Pentru mai multe detalii AICI

Capsule antistres Fitne

One Response to “Capsule antistres Fitne”

 • crisiada says:

  Am incercat, candva, niste vitamine antistres din farmacie. Lucrez in invatamant, un domeniu care solicita foarte mult, mai ales nervos. Fireste, un alt motiv ca sa le cumpar a fost insomnia, plus alte necazuri… daca le-a mai incercat cineva, niste pastilute grena … cu gust de … mucegai … nu exagerez chiar neplacute. Unde mai pui ca dimineata urmatoare ma simteam cu totul rupta de realitate (pur si simplu, nu mai stiam ce zi e), cu toate ca nu luam decat o pilula pe zi (asa ca a trebuit sa o reduc la jumatate).

  In fine am gasit aceste capsule, care contin numai intaritoare naturale (fara extract de valeriana), deci nu au efect de calmare, cu gust neutru.

  O capsula contine:
  Extract de spanac – 566,67 mg
  Ceai verde – 228,938 mg
  Carbonat – 246,429 mg
  Vitaminele:
  Vitamina B3 (niacina) -1,281mg – 7,12%DZR
  Vitamina B5 (acid pantotenic) -0,416mg – 6,93%DZR
  Vitamina B2 – 0,228 mg – 14,25%DZR
  Vitamina B6 – 0,078 mg – 3,9%DZR
  Vitamina B7 -67 micrograme
  Vitamina B1 – 0,036 mg -2,57%DZR
  Vitamina B9 (acid folic) – 200 micrograme – 100%DZR
  Vitamina B12 – 1 microgram – 100%DZR
  Vitamina H – 0,010 mg – 6,7%DZR
  Flavoide (epicatechina) – 0,945 mg
  Calciu – 82,500 mg – 10,3%DZR
  Magneziu – 50,411 mg – 16,8%DZR
  Concentrat de Humulus lupulus – 33,333 mg
  Extract de ceai verde – 22,894 mg
  DZR – Doza Zilnica Recomandata

  Daca vi se pare putin, aflati ca se iau cate 3 capsule pe zi.

Leave a Reply