Capsule cu soia Fitne

Capsule cu soia Fitne

Capsule cu soia Fitne

Conţin substanţe estrogene naturale (isoflavone) din boabe de soia nemodificate genetic. Sprijină echilibrul hormonal. Este recomandat pentru dureri în timpul menopauzei, pentru femei şi climacteriu, pentru dureri premenstruale.

Greutate netă: 31 g – 60 capsule

Beneficii: Recomandat pentru dureri în timpul menopauzei, pentru dureri premenstruale, pentru femei în climacteriu şi în menopauză. O capsulă conţine 20 mg isoflavone, ca şi meniul unei asiatice. Concentraţia de soia reduce tensiunea arterială şi creşte puterea de concentrare. Are un conţinut nutritiv bogat în fier şi complexul de vitamine B. Soia poate reduce efectele negative ale menopauzei, iar izoflavonoidele ce intră în compoziţie combat bufeurile şi îmbujorările. Pentru rezultate excelente, acest produs este recomandat cu Supliment alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse.

Mod de utilizare: Se recomandă administrarea unei capsule/zi cu mult lichid.

Asteptări: După administrarea capsulelor se va observa o stare generală îmbunătăţită, precum şi diminuarea durerilor premenstruale.

Sfaturi şi precauţii: Pentru a elimina disconfortul, pe lângă administrarea Capsulelor cu soia este bine să se respecte un regim alimentar echilibrat, fiind indicat şi exerciţiul fizic.

Ingrediente: Făină de soia* (70%), hidroxipropilmetilceluloza, extract din boabe de soia (9,7%), grăsimi vegetale.*din culturi biologice controlate.

Ţară de provenienţă: Germania

Cod produs: 516

Pentru mai multe detalii AICI

Capsule cu soia Fitne

Leave a Reply