Capsule pentru memorie Fitne

Capsule pentru memorie Fitne

Capsule pentru memorie Fitne

Supliment nutritiv cu complex biologic activ de vitamina B şi alte elemente vegetale vitale care ajută la concentrare şi memorare. Vitaminele B stimulează schimbul de substanţe energizante, memoria şi capacitatea de concentrare.

Greutate netă: 38.4 g

Recomandări: Seminţele de chinoa sunt puse la încolţit şi îmbogăţite cu vitamine după un procedeu patentat. Conţinutul complex de vitamine este astfel şi mai crescut. Vitaminele B stimulează schimbul de substanţe energizante, memoria şi capacitatea de concentrare. L-Glutamina stimulează capacitatea de asimilarea datorită calităţii sale de transmiţător neurologic. Ceaiul verde şi planta mâţe conţin substanţe asemănătoare cofeinei care ajută la concentrare. Sizandra îmbunătăţeşte rezustenta, iar Rhodiola rosea transmiterea informaţiilor către creier.

Pentru un efect de durată, acest produs este recomandat cu: Suplimentul alimentar cu Acai Life Impulse.

Beneficii: Ajută la concentrare şi memorare. Noi toţi ne dorim să rămânem mult timp în formă şi sănătoşi din punct de vedere cerebral.

Mod de utilizare: Se recomandă administrarea a trei capsule/zi pentru susţinerea capacităţii de concentrare şi memorare, pentru persoane supuse suprasolicitării psihice, pentru elevi, studenţi, persoane vârstnice cu probleme de concentrare.

Asteptări: După administrarea capsulelor pentru memorie se va observa o îmbunătăţire în productivitatea intelectuală şi o mai bună putere de concentrare.

Sfaturi şi precauţii: Se recomandă administrarea capsulelor mai ales în cazul perioadelor solicitante, precum examenele.

Ingrediente: Vitamina PanMol, germeni Chinoa bogaţi în vitamine, L-Glutamină, celuloză de hidropropilmetil (capsulă), extract de sizandra, extract de ceai verde, extract de rhodiola roşea, extract de mate, elemente de separare a sărurilor din magneziu de acizii graşi din alimentaţie, manioca.

Ţară de provenienţă: Germania

Cod produs: 528

Pentru mai multe detalii AICI

Capsule pentru memorie Fitne

Leave a Reply