Ciorapi anticelulita maro BIO Style

Ciorapi anticelulita maro BIO Style marimea 2

Ciorapi anticelulita maro BIO Style

Ciorapii anticelulită BIO STYLE sunt indicaţi persoanelor care au probleme cu celulita. Efectul anticelulitic forte se datorează combinaţiei unice dintre tratamentul cu microcapsule active şi chilotul modelator.

Recomandări: Microcapsulele pe bază de substanţe vegetale active (Alge, lecitină, cafeină, ruscus aculeatus, centella asiatică) vor reduce grăsimile, volumul şi celulita de pe burtă, feşe şi picioare. Chilotul modelator conţine benzi care aplatizează abdomenul, susţine şezutul şi masează şoldurile şi coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusăturile sunt plate, ceea ce îi conferă un plus de comoditate.

Pentru o modelare corporală extraordinară, se recomandă odată cu purtarea acestor ciorapi, folosirea Suplimentului alimentar BIO pentru suprimarea apetitului Life Impulse.

Mod de utilizare: Principiile active se eliberează puţin câte puţin în contat cu pielea. Deşi efectul este simtti imediat, este indicat ca tratamentul să dureze minim trei săptămâni, tratamentul rezistă la şase spălări (cu săpun sau detergent cu PH neutru).

Ţară de provenienţă: Italia

Cod produs: 9715

Pentru mai multe detalii AICI

Ciorapi anticelulita BIO Style

2 Responses to “Ciorapi anticelulita maro BIO Style”

 • elena says:

  cum as putea sa ii comand?

 • Admin says:

  Buna ziua,
  Pentru a comanda trebuie sa ne trimiteti numele, codurile si cantitatile produselor dorite si datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, telefon, adresa completa).
  Coletul va fi trimis catre dumneavoastra prin intermediul postei romane.

  Daca doriti sa comandati trimiteti datele necesare pe adresa de e-mail lifecareconstanta@yahoo.com .

Leave a Reply