Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei negru BIO Style

Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei negru BIO Style marimea 2

Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei negru BIO Style

Ciorapii pentru îmbunătăţirea circulaţiei BIO STYLE sunt indicaţi persoanelor care au probleme cu circulaţia sanguină periferică, inclusiv varice şi care vor să fie în pas cu moda.

Recomandări: Unicitatea este data de combinaţia între compresia gradată şi tratamentul cu microcapsule active ce conţin substanţe vegetale : aloe, gingko biloba, ginseng, centella asiatică şi ceai verde. Purtând aceşti ciorapi nu îţi vei mai simţi picioarele grele sau obosite, acestea nu se vor mai umfla şi nu te vor mai durea. Chilotul cu model, clinul dublat cu bumbac şi cusătura plată sporesc confortul dat de acest colant.

Pentru o circulaţie periferică excelentă, se recomandă după purtarea acestor ciorapi, folosirea Cremei pentru picioare cu viţa-de-vie şi plante BIO Krauter.

Mod de utilizare: Principiile active se eliberează puţin câte puţin în contact cu pielea. Deşi efectul este simţit imediat, este indicat ca tratamentul să dureze minim trei săptămâni. Tratamentul rezistă la şase spălări (cu săpun sau detergent cu PH neutru).

Ţară de provenienţă: Italia

Cod produs: 9718

Pentru mai multe detalii AICI

Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei BIO Style

Leave a Reply