Cosmetice Bio LOGONA

Logona

LogonaÎncă din 1980 când alţi producători de cosmetice priveau cu amuzament ideea de a produce cosmetice BIO, Logona începea cercetările pentru dezvoltarea unei asfel de producţii.

Vreau sa devin Client Privilegiat cu reducere peste 20% , preturile de client se regsesc in catalog impreuna cu celelante produse.

În această perioadă, Logona a lansat prima gamă modesta de rujuri și rimelui organice, care au avut un succes imediat. De atunci, Logona a continuat eforturile de pionierat în această ramură a industriei cosmetice, dezvoltându-se și crescând atât performanța, cât și calitatea. Femeile din Europa Vestică, iar acum și de la noi, au ajuns să aibă așteptări tot mai mari de la cosmeticele organice și Logona le-a oferit în permanență nuanțe deosebite, opțiuni cosmetice pentru orice look, oricât de sofisticat ar fi, ingrediente obținute din natură, din plante certificate organic, vitamine si coloranți naturali.

Cu fiecare produs cosmetic, Logona îndeplinește cele mai riguroase criterii europene, în ceea ce privește cosmeticele organice .

TOP 3 Produse BIO LOGONATop Logona
1. Ser BIO pentru lifting
Serul pentru lifting Age Protection este un tratament intensiv concentrat cu un efect de feritate ce poate fi simțit imediat. Serul valoros, cu un miros fin, conține o concentrație mare de substanțe active vegetale din bambus, tigergras, hamamelis și mirt indian, care reduc vizibil ridurile. Substanțe vegetale valloroase de îngrijire precum uleiul de argan și untul din nnucă karite conferă o senzație catifelată a pielii. Cofeina naturală, precum și extractul eficient din mirt indian activează metabolismul celulelor și acționează împotriva formării ridurilor.

2. Fond de ten fluid BIO
Fondul de ten Logona oferă tenului finisare, naturalețe și radianță. Textura ușoară a fondului de ten conține uleiuri esențiale care dau strălucire, reducând aspectul uleios al tenului, acoperind petele. Textura lichidă a fondului de ten îl face ușor de întins, fără să lase pete, armonizându-se natural cu tenul. Se aplică mici picături de fond de ten pe frunte, nas și bărbie și se masează ușor, întinzând picăturile de fond de ten pe toată fața cu ajutorul unui burete de make-up sau cu degetele.

3.Săpun lichid BIO cu Aloe Top Logona
Prietenos cu pielea, săpunul lichid pentru uz zilnic este recomandat pentru spălarea frecventă a mâinilor. Săpunul are PH natural și nu conține conservanți sintetici, coloranți sau parfum. Protejează mâinile crăpate și lasă un miros ușor și natural.

Vreau sa devin Client Privilegiat cu reducere peste 20% , preturile de client se regsesc in catalog impreuna cu celelante produse.

 

ISTORIA LOGONA este strâns legată de apariția în Germania a primelor produse BIO, unde LOGONA este principalul furnizor de produse cosmetice BIO. Firma Lorien Goods, fondată în 1978 și care funcționează din 1985 sub numele de LOGONA, a importat mai întâi produse naturale de îngrijire a corpului care în curând au fost înlocuite de rețete și produse proprii. Încă de la început, criterii stricte de calitate au format baza tuturor rețetelor. Ideea produselor naturale și ecologice de îngrijire a întâmpinat un mare ecou, iar sortimentele s-au înmulțit. Gama sortimentelor LOGONA cuprinde astăzi mai mult de 200 de produse pentru îngrijirea de zi cu zi, pentru menținerea sănătății și înfrumusețarea corpului. Toate produsele LOGONA sunt dezvoltate și produse după criterii stricte de calitate. Se utilizează materii prime BIO precum uleiuri vegetale, grăsimi și ceruri, extracte din plante medicinale și din flori, sau uleiuri și arome eterice din cultură biologică controlată sau din natură. Alături de selectarea atentă a materiilor prime utilizate, un rol important il are atât compatibilitatea ecologică a fiecărui produs, adică procedeul de producere care nu afectează mediul și nici resursele, dar și reciclarea optimă a materiilor prime și a produselor finite, precum și folosirea economică a ambalajelor reciclabile. Top Logona

CALITATEA CREEAZĂ ÎNCREDERE
Producția de produse cosmetice naturale de îngrijire necesită o utilizare deosebit de atentă cu materiile prime și cu produsele finite, fiindcă cele mai mici impurități pot distruge întreaga producție. De aceea, în cadrul LOGONA, cosmetica naturală se produce conform GMP (Good Manufacturing Practice), standardul farmaceutic de producție. În primăvara anului 1999, asociația de întreprinzători LOGOCOS, din care face parte și LOGONA, a trecut cu succes un “Test de mediu” al Ordonanței de audit ecologic.
Produsele LOGONA au următoarele caracteristici:

* controlate BDIH (Kontrollierte Natur-Kosmetik)
* toate rețetele corespund criteriilor testului OKO-TEST,”Sehr gut” (foarte bun)
* create special pentru nevoile specifice ale tuturor tipurilor de piele, pentru toate tipurile de păr, pentru unghii și pentru cosmetica decorativă
* complexele de substanțe active numai din plante utilizate pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii
* îngrijire restructurantă
* teste științifice documentează eficiența
* testul ecologic “Foarte bun” (produse listate constant în “Anuarul de TEST ecologic – consilier de cumpărare cosmetică” din Germania)

Peste 25 de ani de competență a cosmeticii BIO
În ciuda creșterii constante, în cadrul LOGONA multe aspecte au rămas neschimbate, datorită continuității personalului. Criteriile de calitate au fost mereu dezvoltate conform standardelor tehnicii, conform criteriilor ecologice stricte. Capacitatea de a crea produse care sunt benefice nu numai pentru oameni ci și pentru mediu a fost de la început obiectivul întreprinderii. Astfel, LOGONA a fost printre primele companii care au dispus de Know-How pentru a produce cosmetică fără conservanți sintetici. Astăzi, numele LOGONA reprezintă aproximativ 30 de ani de competență în cosmetica BIO.

Leave a Reply