Gel antireumatic “Puterea Ursului” cu plante BIO Krauter

Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu plante BIO Krauter

Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu plante BIO Krauter

Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid decalmare a durerilor reumatice, musculare şi ale articulaţiilor. Cele mai multe forme ale afectiunilor reumatice sunt cauzate de tulburari ale sistemului imunitar, atunci cand mecanismele de aparare a organismului ataca propriile tesuturi. Bolile reumatice afecteaza de peste 100 de milioane de persoane de toate varstele din Europa.

Greutate netă: 250 ml si 500 ml

Recomandări: Are o acţiune emolientă, antiseptică şi stimulatoare asupra circulaţiei periferice. Combinaţia specială de mentă, eucalipt, ginseng şi viţa-de-vie orovenite din medii controlate biologic conferă efecte multiple, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea şi reducerea inflamaţiilor, stimularea circulaţiei. Menta este o plantă bine cunoscută pentru proprietăţile sale curative, dar şi pentru aroma tonifiantă. Potasiul, calciul şi vitamina B ce intră în compoziţia ei determină creşterea tonusului muscular şi a imunităţii organismului. Eucaliptul este un remediu important în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt agravate de vremea rece. Gingseng-ul stimulează tonusul general şi are efect energizant, în timp ce extractul de viţa-de-vie ajută în cazul tulburărilor circulaţiei periferice.

Pentru efecte antireumatice deosebite, acest produs este recomandat cu : Gelul de duş cu extract de pin BIO Krauter.

Mod de utilizare: Se masează uşor în locurile cu probleme. Evitaţi contactul cu ochii. Ştergeţi mâinile imediat după folosire.

Asteptari: Aplicarea determină un efect puternic de încălzire locală, relaxare musculară imediată şi creşterea vascularizarii.

Sfaturi si precautii: Nu este indicată utilizarea acestui produs de către gravide, în primele 4 luni de sarcină, apoi cu prudenţă.

Ingrediente: Apă, alcool denat, propil glicol, PEG- 40- ulei de castor hidrogenat, extract din frunză de vită-de-vie, extract de castan sălbatic, extract de museţel, extract de roiniţă, extract de Coada şoricelului, extract de hamei, extract din frunze de vâsc.

Ţară de provenienţă: Germania

Cod produs: 4483 (250 ml); 4482 (500 ml)

Pentru mai multe detalii AICI

Gel antireumatic “Puterea Ursului” cu plante BIO Krauter

Leave a Reply