Lideri in Campania Acorelle

Dragi Parteneri,

Va doriti o viata mai buna, mai sanatoasa, mai multi bani in cont si… e normal. Asta inseamna ca va doriti mai mult si ca actiunile voastre vizeaza performanta. Dar v-ati intrebat vreodata daca aveti potential pentru a fi lider? Prin coordonarea unei echipe unitare puteti sa va construiti viata pe care o doriti.
Si cum nimic nu e mai antrenat decat practica, va provocam sa cititi mai departe cum reuseste sa transforme un veritabil lider sanatatea intr-o afacere profitabila. Este vorba despre campania in premiera ,,Cumperi 5 parfumuri BIO Acorelle si primesti 10!’’ si nimeni alta decat doamna Olentina Tarnau, Fondator Diamant Director, caredetine in structura ei un procent impresionabil de 17% din totalul vanzarilor de parfumuri BIO Acorelle realizate in total de Life Care.

Felicitari, doamna Tarnau si va multumim ca ne impartasiti din experienta dvs!

Invatati despre succes si munca in echipa de la un lider care este de aproape 6 ani in comunitatea Life Care!
Inainte de a incepe sa cititi, luati-va o foaie si un pix, notati lucrurile pe care le puteti face chiar de azi, iar pentru a avea succes nu uitati sa exersati in fiecare zi.:)

Iata ce ne spune doamna Tarnau:

,,Olfactoterapia a fost in cadrul Galei Life Care 2012 momentul de Oscar pentru toti cei prezenti! Conceptul inovator si oferta nemaipomenita ne-a depasit asteptarile!
Entuziasmul si nerabdarea cu care au fost primite a fost vizibil chiar din pauza in care toata lumea a incercat parfumurile, iar eu impreuna cu partenerii din echipa mea am hotarat de atunci trebuie sa facem cunoscuta intregii lumi campania Acorelle. Si am procedat astfel:
am inceput bineinteles cu cei care nu au putut fi prezenti;
am vorbit cu fiecare lider;
am anuntat intreaga echipa chiar de a doua zi, tinandu-i la curent cu fiecare modificareaparuta a stocurilor, cu fiecare intalnire planificata;
– am participat personal in cat mai multe orase la turneul de promovare din intreaga tara si chiar am anuntat intrarea libera, suportand costurile salii;
– am reusit sa identific si sa contactez potentialii parteneri care sa acceseze promotia imediat, datorita suportului oferit de companie;
– am luat legatura cu persoanele care aveau nevoie de informatii suplimentare sau chiar de recomandarea mea.

Astfel, pot spune ca impreuna cu echipa mea am constientizat marea oportunitate de castig pe mai multe planuri pe termen scurt si mediu si in plus transmitem mai departe starea de bine oferita de OLFACTOTERAPIE prin parfumurile BIO Acorelle.

Olentina Tarnau
Fondator Diamant Director

 

Leave a Reply