Life Care sustine Centrul ,,Orizonturi Noi’’

Life Care sustine Centrul ,,Orizonturi Noi’’

Life Care sustine Centrul ,,Orizonturi Noi’’

De 7 ani, Life Care este Compania nr. 1 din Romania ce activeaza in industria de vanzari directe orientata pe produse BIO, promovand intens un stil de viata activ si sanatos.
Life Care ofera alternativa BIO solutiilor cotidiene de ingrijire pentru intreaga familie si se implica activ in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, incercand sa ofere un plus de ajutor tuturor celor din jur.

In data de 24.10.2012, in Timisoara, a fost inaugurat un nou sediu pentru fundatia Pentru Voi, care ajuta persoanele cu dizabilitati intelectuale sa se integreze pe piata muncii.
Centrul “Orizonturi Noi” gazduieste 30 de adulti cu dizabilitati intelectuale care vor putea lucra aici intr-o tipografie si vor sorta betigase pentru o fabrica de inghetata.

Constructia are o suprafata de 422,68 (P+M) si cuprinde un atelier de Copy-Center, pentru cei 30 de adulti, o sala de consiliere si trei birouri pentru personalul administrativ al Fundatiei.

La inaugurare a participat Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, ambasadorul Olandei in Romania, Prof. Dr. Ing. Nicolae Robu, Primarul Municipiului Timisoarei si Doamna Liliana Onet, Subprefect al judetului Timis.

Compania Life Care s-a numarat printre primii sponsori ai noului centru, sustinand proiectul atat prin donatia unei sume de bani, cat si printr-un cadou de casa noua, o sponsorizare constand in produse BIO pentru curatenie, atat pentru noul centru, cat si in produse de ingrijire zilnica pentru locuintele protejate ale Fundatiei “Pentru Voi”.
Drept multumire pentru contributia adusa, organizatorii au dezvelit si o placuta inscriptionata cu numele sponsorilor, printre care si al companiei BIO nr.1 din Romania- Life Care.

CLICK AICI pentru a deveni partener LIFE CARE!

Leave a Reply