LifeCare Academy

Life Care Academy

Life Care Academy

DIN 10 MARTIE 2011

Intră în cel mai mare program de dezvoltare personală
creat vreodată în România şi triplează-ţi afacerea în doar 6 luni!

Lectori acreditaţi Life Care Academy:
Paul Martinelli: “Cred că ai deja potenţialul. Da-mi voie să te conectez la el.”
Diana Vitan – Safir Director
Milan Menghesi – Ambasador Director
Sorin Popa – Rubin Director

Accesibil oricărui doritor
indiferent de nivelul de calificare

12 Întâlniri de studiu al cărţii
“Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi” – Napoleon Hill.
Acest material a fost predat în toată lumea şi este rezultatul a 20 de ani de muncă de cercetare a peste 500 lideri şi înţelepţi de top precum Edison, Fraţii Wright, Ford, etc.
12 Traininguri pe principiile leadershipului
Îţi vei dezvolta abilităţile de lider, vei învăţa să te organizezi şi îţi vei da seama că cei mai buni lideri sunt cei educaţi!

48 de Video blog-uri
Vom fi aproape de tine în fiecare săptămână şi vom veni cu o mulţime de informaţii. Am adunat într-un mesaj concret ideile de bază, care vor sta cu tine atunci când vei avea nevoie să recapitulezi şi să aplici ce ai învăţat.

12 Traininguri pe Construirea Afacerii
Vor fi susţinute de lectori din rândul celor mai de succes lideri din Life Care, regatiti de însuşi Paul Martinelli. Pentru că atunci când vine vorba de afacerea ta nu este o întâmplare, noroc sau doar multă muncă ! E strategie, abilităţi aplicate şi muncă inteligentă! Învaţă să gestionezi şi să dezvolţi afacerea mai bine!

Cursuri de “public speacking”
Pentru că toţi vorbim, stăm în faţa oamenilor, dar majoritatea dintre noi evităm s-o facem într-un mod organizat. Folosind tehnicile corespunzătoare şi fiind ghidat de către profesionişti îţi va fi uşor să faci ceea ce obişnuiai să spui “nu este pentru mine, eu nu pot aşa ceva”.

Maxima zile (Daily Thought)
Aceasta te va ţine conectat la aceasra comunitate şi va acţiona în fiecare moment al călătoriei tale pe drumul dezvoltării personale, încurajându-te şi inspirându-te.

Materiale de studiu
Deoarece în timpul procesului ne-am decis să îţi oferim sprijin cu materiale pe care le poţi descărca de pe site şi care conţin informaţii valoroase pentru , absolul … GRATUIT!

Întregul program, poate fi obtinul la preţul de 1500 euro, doar prin Life Care Academy, se poate obţine cu discount de 1350 euro!!!

Credeţi că asta-i tot ?
Suma de 150 euro poate fii 3 de 50 euro (220 lei) la interval de 60 zile ( pentru Partenerii Life Care din România. Restul doritorilor vor o de 180 euro vor primi un pachet de produse BIO valoare de 30 euro gratuit)

Leave a Reply