Meal Balance- Hrana BIO cu adevarat sanatoasa, hranitoare si gustoasa!

Draga Partener Life Care,

Pentru un stil de viata cu adevarat sanatos, trebuie sa te hranesti sanatos! Ai acum alternativa BIO de la Life Care prin produsele BIO Meal Balance!

Incearca cu incredere produsele Meal Balance de la Life Care si ai numai avantaje:
-datorita continutului BIO, te asiguri ca te hranesti cu adevarat sanatos, efectele le vei simti imediat (nu te balonezi, nu te simti greu etc), dar si in timp (preintampinand diverse problem de sanatate)!
– gust incredibil de bun;
– continutul de fibre al cerealelor si semintelor confera organismului necesarul zilnic de fibre pentru o digestie usoara si contribuie la reducerea nivelului de colesterol.
-nu te deplasezi la magazin, produsele iti vin acasa in colet!

Musli BIO Meal Balance
Combinatia unica 100% BIO de musli (fulgi de cereale si fructe confiate) a fost conceputa special pentru a asigura aportul necesar de fibre si calorii pentru un mic dejun sanatos. Fomula unica, delicioasa contine: fulgi de cereale (ovaz, grau, porumb, secara, orez) seminte( floarea soarelui si dovleac) si fructe confiate (stafide, caise, banane, cocos, mere, merisor).
Cod:1300
Pret catalog: 14.99 lei
250g

Biscuiti BIO din grau Meal Balance
Biscuitii BIO din grau Meal Balance contin o combinatie optima de fibre pentru a asigura organismului nivelul optim de energie si nutrienti pentru o zi plina de energie si reusite. Biscuitii sunt obtinuti printr-un proces atent de coacere, care contribuie la eliberarea treptata a carbohidratilor si la controlul senzatiei de foame. Biscuitii nu contin coloranti sau conservanti!
Cod: 1301
Pret catalog: 16.99 lei
150g-12 buc

Acum te poti asigura ca familia ta are se hraneste cu adevarat sanatos!

Incearca-le ACUM!

Echipa Life Care

 

Leave a Reply