Produse Bio pentru curatenie

BioHAUS

BioHAUS

Curatenia este primordiala, iar intr-o lume in continua miscare, oamenii cu greu reusesc sa mai acorde atentie si timp acestui aspect, care de cele mai multe ori are un rol decisiv in ceea ce priveste imaginea noastra. Modul in care ne intretinem locuinta poate spune multe despre personalitatea, stilul de viata si caracterul unei persoane.

Felul in care avem grija de locuinta sau biroul nostru subliniaza in mod evident atentia pe care noi o acordam sanatatii si imaginii noastre, iar aceasta imagine nu ar trebui deloc neglijata tinand cont ca traim intr-o lume in care imaginea poate fi decisiva.

Locuinta apara omul de actiunile nefavorabile ale mediului inconjurator, reprezentand pentru cei mai multi dintre noi locul de refugiu dupa o zi de munca istovitoare. Pentru ca locuinta sa raspunda insarcinarii sale, ea trebuie sa corespunda unor anumite cerinte ale igienei.

1. Locuinta trebuie sa fie destul de incapatoare, uscata, luminoasa, curata si calda in anotimpul rece si racoroasa in anotimpul cald.
2. Cel mai mare dusman al locuintei este umezeala . Cauzele dezvoltarii umezelii sunt diferite, iar in dependenta de aceasta sunt si diferite masuri de lupta cu ea. Spalarea, uscarea lenjeriei, aerisirea insuficienta, spalarea podelelor neingrijita cu substante chimice nepotrivite duc la aparitia umezelii in incapere.
3. Temperatura normala in incaperile de locuit este de intre 18 si 21 grade Celsius. Temperatura in timpul zilei trebuie sa fie pe cat posibil stabila. Pentru pastrarea sanatatii in orice incapere de locuit aerul trebuie sa fie intotdeauna curat. Toate acestea se reflecta in sanatatea omului.
4. Incaperea locuita trebuie sa fie aerisita cat se poate de des, dimineata dupa somn si seara inainte de somn e obligatoriu.
5. Casa bio va trebui curatata cu produse bio organice, care nu vor lasa urme toxice pe nici o suprafata si nici mirosuri puternice si intepatoare, care, in timp pot provoca boli grave la plamini si altor organe respiratorii. Pentru a avea o viata sanatoasa pe termen lung nu este suficient sa curatam casa cu produse, care au un miros, aparent frumos si puternic dar care lasa urme extrem de toxice si total nesanatoase, ci este NECESAR sa folosim produse bio organice, care provin din plante 100% organice. Life-Care, care promoveaza sanatatea prin produsele sale, ne propune gama germana BioHAUS cu produse de curatenie. Aceste produse curata casa noastra si obiectele de imbracaminte in mod natural, lasandu-ne sa ne bucuram de o viata frumoasa si sanatoasa.

Leave a Reply