Produse Hoyer

HOYER

HOYER

Hoyer – Meniu regal pentru organismul tau!

Se zice „esti harnic ca o albina” si poate ca secretul harniciei ei sta tocmai in aceste minunate substante pe care le produce dupa ce a colindat tot universul floral pe care il poate cuprinde. De la albinote folosim aproape tot: polenul, mierea, ceara fagurelui, pentru ca toate au dovedit in mii de ani ca sunt foarte benefice organismului uman.

De aceea retetele valoroase HOYER contin numai produse apicole de calitate si materii prime vegetale selectate, toate prelucrate cu mare atentie.

Aceste substante din compozitia produselor sunt puse la dispozitie asa cum se regasesc in natura,

HOYER

HOYER

Ele pot fi rapid asimilate de celulele umane si stimuleaza apararea naturala a organismului, intaresc rezistenta la boli, calmeaza si improspateaza cavitatea bucala si zona gatului, mai ales in ceea ce priveste tusea seaca.
Calmeaza si alina stomacul sensibil intr-un mod natural.
Laptisorul de matca vitalizeaza intr-un mod natural.
Fructele de padure bogate in vitamina C – macesele, catina alba si acerola – ajuta, impreuna cu substantele din produsele apicole, la intarirea organsimului impotriva infectiilor si actioneaza impotriva asteniei de primavara. Descopera si tu marea binefacere a unei albine si incearca produsele HOYER pentru ca merita!

Leave a Reply