Produse Vacu Fresh

Păstreamâncarea proaspătă de până la 5 ori mai mult. Prin vidare se blochează în interior prospeţimea şi împiedică deteriorarea prematură şi alterarea alimentelor. Este mai simplu de folosit decât alte sisteme de pungi vidate; nu necesită instalare sau depozitare dezordonată. Pompa de aer este uşoară, reîncărcabilă, comodă şi întotdeauna pregătită pentru a fi folosită.

 

Set Vacu Fresh Start

Set Vacu Fresh Start

Poate fi montată pe perete pentru a economisi spaţiu.
Recipientele pot fi stivuite, nu se sparg şi rezistă în cuptorul cu microunde, congelator şi maşina de spălat vase. Carnea nu trebuie marinată peste noapte; în vid durează doar câteva minute. Butoane calendaristice de pe capac marchează cu uşurinţă data depozitării. Un indicator vizual asigură depozitarea adecvată în vid. Pompa de aer poate fi utilizată pe recipientele celor mai cunoscute mărci. Oferim o mare diversitate de recipiente şi accesorii la un preţ foarte bun pentru a satisface nevoile dvs. de depozitare.

Beneficii

Recipientele pot fi stivuite, sunt incasabile şi rezistă în cuptorul cu microunde, congelator şi maşina de spălat vase. Dispun de butoane calendaristice pentru a marca uşor data depozitării. Dispun de indicator pentru a asigura depozitarea adecvată în vid. Sunt adaptabile tuturor pompelor de aer VacuFresh (pompa nu este inclusă în set)

Sfaturi pentru utilizarea vaselor Vacu Fresh

1. Ambalarea carnii crude si a pestelui in pungi de depozitare
Inainte de ambalare este recomandat sa le lasati la congelat 1-2 ore pentru a asigura retentia maxima de sucuri si arome. Daca nu considerati practica congelarea prealabila, impaturiti un prosop de hartie si puneti-l intre carne sau peste si inchideti punga ermetic pentru a absorbi orice surplus de umiditate din timpul vidarii.

2. Ambalarea alimentelor gatite si coapte
Este extraordinar de simpla folosirea unui recipient; nu trebuie sa va faceti griji ca striviti alimentele. Acestea trebuie sa fie cel putin la temperatura camerei inainte de vidare. Daca folositi pungi pentru vidare, inainte de ambalare, pre-congelati parti individuale din alimente.

3. Ambalarea legumelor in congelator
Produsele crude nu ar trebui ambalate in vid deoarece pot emana gaze pe timpul depozitarii. Cea mai buna metoda pentru a depozita legume este sa le fierbeti putin in apa clocotita pana sunt partial fierte pe exterior (1-2 minute pentru legume).

Leave a Reply