Rebranding gama Krauter

In anul 2012, brandul Krauter va parcurge o perioada de rebranding („schimbare la fata”) si consolidare, tocmai pentru a comunica mai bine cu dumneavoastra, cei care indragiti si folositi cu incredere minunatele produse Krauter , pentru a reusi sa va faca familiare toate beneficiile extraordinare pentru sanatate de care va puteti bucura.

Ce inseamna de fapt acest proces de rebranding:

–          Schimbarea etichetelor actuale ale produselor Krauter, pentru o mai clara evidentiere vizuala si o mai simpla intelegere a beneficiilor si unicitatii produselor, pentru a usura diferentierea intre game si intre produse, pentru a transmite mai bine universul marcii.

–          Structurarea brand-ului in cateva categorii si subcategorii de produse pentru o mai clara intelegere dinspre consumator a tuturor beneficiilor deosebite de care pot profita:

1. Krauter Remedium – contine produse terapeutice UNICE cu ingrediente BIO, inspirate din natura vesnic tanara, plina de leacuri si remedii magice.

2. Krauter Kosmetikum – contine produse cosmetice ORIGINALE obtinute din combinatii unice de plate BIO care au reusit sa oglindeasca frumusetea prin sanatate. Categoria Kosmetikum contine o segmentare sumplimentara, in functie de zonele de utilitate:

  • Krauter Kosmetikum Gesichit – produse pentru ingrijirea fetei si a buzelor
  • Krauter Kosmetikum Oral – produse pentru igiena si ingrijirea dentara
  • Krauter Kosmetikum Korper – produse pentru igiena si ingrijirea corpului
  • Krauter Kosmetikum Haar – produse pentru igiena si ingrijirea parului
  • Krauter Kosmetikum Mann – produse pentru ingrijirea si igiena barbatilor.

3. Krauter Herbarium – contine alimente curative deosebite care inglobeaza aromele si miresmele plantelor medicinale BIO si efectele miraculoase din natura.

Tot ce ne-am propus este sa imbunatatim incontinuu ceea ce va putem oferi, sa va facem cunoscute absolut toate beneficiile extraordinare de ca va puteti bucura.

 

One Response to “Rebranding gama Krauter”

  • ghita says:

    Cei de la krauter au prododuse de la ei si sunt foarte multumit de el,indefierent de care produs vorbim.

Leave a Reply