Reumatism cu 100 de feţe

O mulţime de oameni suferă de reumatism (cu precădere cei care se află la a doua sau a treia tinereţe, însă nici tinerii sau copiii nu sunt ocoliţi întru totul). Putem crede că e vorba de ceva banal atunci când vorbim de reumatism ţinând cont cât de des îl întâlnim- ca o durere de cap-, dar lucrurile nu sunt aşa de simple. Netratat, reumatismul poate deveni cu adevărat periculos.
Termenul de „reumatism” este denumirea populară a „afecţiunilor reumatice” (boli inflamatorii cronice şi dureroase) care includ o varietate de peste 100 de boli ce provoacă durere la nivelul articulaţiilor, muşchilor, oaselor, tendoanelor şi ligamentelor. De asemenea, reumatismul poate afecta şi organele interne, inclusiv inima, rinichii, plămânii sau pielea.

De ce apare reumatismul?

  • Una dintre cauzele apariţiei reumatismului este legată de prezenţa în organism a unor bacterii;
  • O altă cauză este dată de tulburări ale sistemului imunitar, atunci când mecanismele de apărare a organismul atacă propriile ţesuturi;
  • Totuşi, principalul factor cauzator al reumatismului este insuficienta circulaţie sangvină în zona articulaţiilor.

Simptomele reumatismului
Toate aceste cauze menţionate mai sus- şi nu numai- duc la apariţia unor forme foarte variate de simptome, printre care cele mai des întâlnite sunt:

  • durerile chinuitoare;
  • imposibilitatea executării unor mişcări ale articulaţiilor (rigiditate, ce apare de obicei dimineaţa sau după un repaos prelungit, dispărând după 1-2 minute de mişcare);
  • sensibilitatea la frig şi umezeală;
  • senzaţia de frig prezentă în articulaţii sau chiar în tot corpul (senzaţia de „frig în oase”).

Cum putem preveni reumatismul?

  1. Menţinem o greutate corporală normală cu Suplimentul alimentar BIO Life Impulse pentru slăbit (cod 830)Suplimentul alimentar BIO Life Impulse pentru suprimarea apetitului (cod 890) sau cu shakeurile dietetice BIO Life Impulse (coduri 896, 897, 898). Obezitatea afectează sistemul locomotor al organismului prin suprasolicitarea articulaţiilor, acestea se distrug mai rapid şi mai uşor din cauza uzurii.
  2. Adoptăm o dietă sănătoasă, echilibrată. La nevoie, putem lua şi suplimente alimentare cu:

Facem regulat mişcare şi sport, fără să suprasolicităm organismul.

Cum deţinem controlul asupra reumatismului?
Folosind cel mai puternic gel antireumatic cu ingrediente BIO din România, Gelul antireumatic „Puterea Ursului” cu plante BIO Kräuter (coduri 4487, 4484, 4483, 4482), cu efect de încălzire.

Gelul antireumatic „Puterea Ursului” cu plante BIO Kräuter are o binecunoscută eficienţă sporită în lupta cu reumatismul, efectele rapide fiind resimţite încă de la prima utilizare. Durerea dispare ca prin vis, mobilitatea este recăpătată, iar confortul mişcărilor se instalează imediat.

Pentru mai multe detalii vizionează filmul dedicat!

Multă sănătate!

 

Leave a Reply