SANTE culori pure din natura

Sante

Sante

In fiecare zi mereu si mereu aceleasi probleme: cum sa te machiezi? Ce ar trebui sa ai in trusa de machiaj?

Nu stii ce sa mai alegi din multitudinea de cosmetice de pe piata…

Vrei sa ai un ten perfect, gene lungi, buze voluptoase, dar cosmeticele care au in compozitie agenti chimici pot dauna grav sanatatii, mai ales daca ai o piele sensibila sau diverse alergii.

Am gasit solutia perfecta pentru tine!

Life Care iti prezinta Sante, o noua gama de produse cosmetice de make-up, realizate din ingrediente BIO, cu o compatibilitate optima chiar si pentru pielea sensibila.

Intra in lumea frumusetilor pure, naturale si vei fi incantata de gama de culori incredibile! Simte-te mereu tanara si in pas cu moda!

Aici gasesti produse potrivite pentru toate ocaziile! Acum poti face din fiecare moment unul special. Indrazneste sa incerci cele mai variate nuante!

Prietenii iti vor admira noul look, iar tu vei radia de frumusete!

Principalele preocupari in realizarea acestei game de cosmetice, au fost cea mai inalta calitate, puritatea produselor BIO si contabilitatea cu pielea. Pe langa mineralele naturale si agentii organici de colorare, formula utilizata contine in special uleiuri BIO si ceruri bine tolerate dermatologic. Extractele din plante crescute organic asigura o ingrijire delicata pielii tale.

Intreaga linie de cosmetice pentru make-up indeplineste criteriile pentru produse cosmetice certificate BIO si sunt in conformitate cu standardele BDIH.

Sper ca te-am convins sa adopti un nou stil de make-up, mai aproape de natura!

Fii mereu frumoasa, mereu tanara, mereu BIO!

Leave a Reply