Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse

Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse

Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse

Suplimentul alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse, cu o compoziţie unică, 100 % naturală, completează necesarul cu vitamine şi minerale din nutriţie pentru creşterea armonioasă şi sănătoasă a copilului.

Greutate netă: 237 ml

Recomandări: Furnizează vitamine esenţiale şi minerale într-o formulă lichidă uşor de asimilat, foarte puternică şi în acelaşi timp delicată cu stomacul. Nu conţine amidon de porumb, gluten, grâu, drojdie, lapte de soia, substanţe inutile, lianţi, coloranţi artificiali şi nici arome artificiale. Laboratoarele Dynamic Health au creat acest delicios supliment bogat în minerale, lichid cu aromă de fructe zdrobite pentru copiii sub 12 ani cu corpul într-o continuă schimbare. Această formulă unică este fortificată cu extracalciu pentru a ajută la dezvoltarea sanatoara a oaselor şi a dinţilor.

Pentru prevenire şi vitaminizare, acest produs este recomandat cu: Suplimentul alimentar BIO pentru vedere Life Impulse.

Beneficii: Completează necesarul de vitamine şi minerale din nutriţie, pentru creşterea armonioasă şi sănătoasă a copilului, asimilându-se uşor şi rapid în organism.

Asteptări: Administrarea suplimentului ajută la dezvoltarea corespunzătoare a oaselor şi la fortificarea sistemului imunitar, organismul micuţilor fiind mai rezistent la infecţii respiratorii sau digestive. De asemenea se va observa o îmbunătăţire în calitatea somnului.

Sfaturi şi precauţii: Suplimentul se va administra mai ales atunci când se observă o scădere a rezistenţei la infecţii respiratorii şi digestive, diminuarea creşterii sau anemie. Produsul nu este un medicament şi nu înlocuieşte intervenţia medicului.

Mod de utilizare: O linguriţă/zi la copiii între 2-4 ani şi două linguriţe/zi la cei peste 4 ani. Poate fi amestecat cu orice lichid sau aliment. Recomandat pentru utilizarea zilnică.

Ingrediente: Sirop de orez brun, Vitamina A, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Thiamin(B1), Vitamina B6, Vitamina B12, Calcium, Phosphorus , Magneziu, Zinc, Selenium, Coopper, Manganese.

Ţară de provenienţă: S.U.A.

Cod produs: 870

Pentru mai multe detalii AICI

Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse

One Response to “Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse”

 • crisiada says:

  Supliment alimentar lichid cu vitamine şi minerale pentru copii

  Supliment alimentar lichid cu sirop de orez brun, vitamine şi minerale.

  O lingurita (5 ml) contine:
  Sirop de orez brun – 241,6 mg
  Vitamina A – 2.500 UI (750 mcg) – 93,75%DZR
  Vitamina C – 50 mg – 83,33%DZR
  Vitamina D – 200 UI (5 mcg) – 100%DZR
  Vitamina E – 13,5 UI (13,5 mg) – 135%DZR
  Vitamina B1(thiamina) – 0,75 mg – 53,57 %DZR
  Vitamina B6 – 1 mg – 50 %DZR
  Vitamina B12 – 3 mcg – 300 %DZR
  Calcium – 250 mg – 31,25 %DZR
  Phosphorus – 300 mg – 37,5 %DZR
  Magesium – 200 mg – 66,66 %DZR
  Zinc – 7,5 mg – 50 %DZR
  Selenium – 17,5 mcg
  Cupru – 1 mg
  Magneziu – 1 mg
  DZR=Doza Zilnica Recomandata

  Alte ingrediente:
  apa purificata, conservanti – acid citric si sorbat de potasiu; arome naturale de mere, piersica, ananas, cirese.

  SUPLIMENT ALIMENTAR LICHID CU VITAMINE SI MINERALE PENTRU COPII

  Suplimentul alimentar lichid cu vitamine si minerale pt copii de la Dynamic Health Laboratories Inc. este apreciat de parintii din toata lumea pt promovarea sanatatii generale la copii. Dynamic Health Laboratories Inc. au preparat acest supliment cu aroma de punci de fructe pt corpurile in crestere rapida ale copiilor sub 12 ani. Acest preparat unic este intarit cu adaos de calciu pt a ajuta la dezvoltarea oaselor si a dintilor. Preparatul unic al Dynamic Health Laboratories Inc. furnizeaza vitaminele si mineralele esentiale intr-o formula lichida gata absorbabila care este foarte puternica si in acelasi timp blanda pentru stomac.
  COPIII ADORA GUSTUL FRUCTAT AL ACESTUI PUNCI
  Suplimentele alimentare sunt mai usor de inghitit si digerat decat tabletele sau pudrele.
  Nu conţine porumb, amidon, gluten, faina, drojdie sau culori si arome artificiale.
  Acest produs nu este menit sa trateze, vindece sau sa previna vreo boala.

Leave a Reply