TOP Promoter produse (Februarie)

Sunt partener Life Care de trei ani si jumatate. Am pornit practic de la doua produse: “Puterea Ursului” si “Gheara Dracului“, iar azi sunt o persoana de succes si independenta financiar. Cine ar fi crezut ca imi pot folosi cunostintele mele in domeniul medicinii naturiste acumulate in decursul a cativa ani buni pentru promovarea produselor de exceptie puse la dispozitie de Compania Life Care? Cand am devenit partener in iulie 2007, doar cele doua produse mentionate mai sus erau foarte putin cunoscute, de celelalte nici nu putea fi vorba.

Odata cu prima comanda am primit si un detergent de vase BIO. Sa va spun cat de fericita am fost cand am constatat ca alergodermia mea de la maini provocata de medicamente (sunt totusi candru medical) si intretinuta de diversele produse de curateniea casei, nu ma mai supara? Am inceput testarea produselor de curatenie, apoi gama Krauter, apoi Logona si in sfarsit cand s-au primit suplimentii alimentari am fost in noualea cer. Corespondeau tuturor cerintelor: calitate, pret, utilitate si nu in ultimul rand erau certificati BIO. Diversitatea produselor, calitatea lor, certificarile si insistenta sponsorilor mei in a promova planul de afacere au inceput sa dea roade. Din acel moment in doua luni de zile am atins primul nivel de director.

Azi multumesc sponsorilor mei, ambasadori directori Nela si Romeo Turculet, persoanele ce mi-au fost alaturi in toate momentele de nehotarare si cumpana si care mi-au indrumat pasii, m-au sprijinit in a deveni promotorul gamei Krauter si Companiei Life Care pentru ca exista si pentru ca imi lanseaza o provocare de fiecare data cand ne pune la dispozitie produsele noi.

Si inca ceva: Pana sa devin partener Life Care, mergeam in concediu o data la 7-8 ani si atunci cate 4-5 zile, iar azi pot spune ca am vazut mai mult de jumatate din tara conducand masina personala si ca luna viitoare voi vedea Germania impreuna cu alte persoane de succes din cadrul companiei.

Va doriti si voi acest stil de viata? Atunci veniti alaturi de noi.
Va doresc succes tuturor celor care luati decizia potrivita la momentul potrivit.

Bosnea Stefana
Executive Silver Director Life Care

Leave a Reply