Un Leader’s Academy absolvit cu BrIO de liderii comunitatii BIO!

Brasov Life Care

Brasov Life Care

Arta leadershipului s-a invatat anul acesta la Brasov. Peste 250 de membrii ai comunitatii BIO „au invadat” Brasovul, sambata si duminica, 23 si 24 ianuarie 2010, pentru a participa la LEADER’S ACADEMY, un eveniment care a devenit deja traditie in activitatea liderilor de succes Life Care.


Evenimentul a fost cu adevarat spectaculos. Succesul s-a datorat prezentei numeroase a celor insetati de cunoastere, a celor care acum sunt pregatiti sa darame noi bariere si a celor care isi castiga dreptul de a trai sanatos intr-un mediu liber si performant.

Locatia aleasa pentru sustinerea sesiunilor de training este una luxoasa si potrivita pentru crearea unor lideri puternici in echipa Life Care: Hotelul Ramada Brasov. In cadrul plin de fast, oferit de hotelul Ramada Brasov, Leader’s Academy a fost presarat cu momente placute, momente interesante, in care cei prezenti au avut sansa sa descopere noul catalog, sa cunoasca si sa testeze noile produse pe care Life Care le aduce spre intregirea stilului de viata pe care noi toti l-am ales… si anume cel BIO, sa afle secretul unei afaceri de succes de la Diamantii Life Care.

Succesele si reusitele anului ce a trecut au fost sarbatorite in cadrul cinei festive, ce a avut loc intr-o locatie cu totul si cu totul deosebita: Restaurantul Cetate Brasov. Cladirea care adaposteste astazi unul dintre cele mai renumite restaurante din Romania- Restaurantul Cetate-, a fost in trecutul medieval unul dintre punctele strategice de aparare a vechiului oras Brasov. Dominand imprejurimile, Cetatea de azi a oferit participantilor la cina festiva o atmosfera specifica acelor vremuri, precum si o priveliste unica asupra centrului istoric al Brasovului.
Duminica, am revenit la Hotel Ramada pentru o ultima sesiune de training alaturi de partenerii de top Life Care.

… Si asa s-a incheiat inca un eveniment al liderilor de succes Life Care… in forta, cu BrIO pana la final!

Leave a Reply